miércoles, 10 de abril de 2013

El Sembrador( el somni de Phildel):


El Sembrador( el somni de Phildel):

Diuen que  hi havia una vegada un somni que no tenia paisatge. Estava quiet a la punta dels dits, nerviós i inquiet com un pianista abans del concert.

Podria haver convertit aquells  dits en les bataques d´un tambor o en un cruel  rellotge anunciant un compte enrere. Però a la punta dels  dits tenia un somni.

No podia anar enlloc, ni tampoc quedar-se. Sabia que hauria de marxar, que no es podia quedar tancat a la punta dels  dits teclejant poemes d´amor.

El somni  va recular i li va posar nom i cognoms . Es va desvestir, molt a poc a poc, sense miralls. La seva execució estava propera

Quan va caure ningú recorda qui el va abatre i cap poeta ha sabut trobar el seu cadàver.

Només  de  tant en  tant  hi han somnis que  troben el seu paisatge, que tot i saber-se moribunds, tenen un moment per ser qui són, somnis lliures.

El sembrador pren cura de que cada lliri vermell que planti  faci la justicia que se li  pretén.

Diuen que l´han vist enfeinat i content, que ja no se´n recorda que una vegada , a la punta dels dits, tenia un somni


4 comentarios:

  1. Delicat, senzillament preciós!

    Bessets...bona nit!

    ResponderEliminar
  2. Dicen que los sueños jamás mueren que sólo adquieren una nueva textura mientras esperan a ser reconocidos entre el lenguaje del tacto de las flores.
    Me gustó el oloroso paisaje de esta entrada y también la canción, no conocía nada de esta autora y tiene una voz preciosa.

    ResponderEliminar
  3. Fem petar els dits, i potser el somni es converteixi en realitat!

    ResponderEliminar