domingo, 3 de enero de 2016

CORDÈLIA- St James Infirmary Blues

My heart into my mouth: I love your majesty
According to my bond; nor more nor less.


Estima  i queda´t en silenci, estimada Cordèlia.  Veus aquella gallina grossa com cacareja la seva  dicció?, Com, afectada, ens convida a la  seva tragèdia?. No és massa  valenta, no. Es deixa la  tragèdia en les seves  paraules on confina una amarga i insolent , i estúpida gratitud. Una gratitud que no és  certa. Et dóna  les  gràcies i l´única cosa que vols és que acompanyis la  seva insatisfacció, el seu desarrelament a la realitat.  Un món inventat. Un món on només s´hi pot viure sola.

Ni Regan ni Goneril ho van entendre mai. L´escuma és volàtil i moribunda, sense rastre,
s´infla i desinfla en suposada  bellesa, en  focs d´artifici on retronen els racons més rastrers de l´orgull, la  falsa  humilitat, les peticions  ferotges de comprensió , l´aliment primordial de les bèsties.

Estima i queda´t en silenci, estimada Cordèlia. El teu amor és més poderós que el  teu llenguatge. No  facis promeses. No escriguis poemes. Respecta la  seva llibertat i ignora  les almoines . Refresca´t en els amants anònims que es  van escriure en tristeses inacabades. Tristeses que mai varen sortir a la llum, que es  varen quedar voluntàriament enrajolades  rera una mirada,   d´aquelles com  si no hagués passat mai res, d´aquelles en que la  vida continua i en les que  els més  tontos del galliner s´imaginen com aquell escombriare, alegrament  cantaire, que treu pedres i xinxetes del camí, perque sap que sempre  t´ha agradat caminar descalça.



No hay comentarios:

Publicar un comentario