sábado, 28 de abril de 2012

We are agustines-Mama you´ve been on my mind(Dylan)

Pensar és el camí inevitable per arribar a  entendre.

Encara que ens ho sembli no estem  tan bojos i gairebé totes les conductes són comprensibles

La comprensió aleshores es converteix  en la  base del respecte.

Aquesta conclusió  però et torna vulnerable davant dels  altres, els que no entenen, els que actuen de manera impune i que no tenen les paraules "reflexió" i "auto-crítica" en el seu vocabulari.

Et poden fer molt mal....

Però també és veritat que "entendre"  comporta la serenor, la  dignitat, el saber gestionar el dolor i saber gaudir en la seva màxima expressió de  totes les coses bones que et passen

Evidentment la referència a la "mama"  és una metàfora a l´amor més important que hi ha....


1 comentario:

  1. M'agrada. Segueixo trobant a faltar el botonet del "me gusta", però també és cert que així se'ns obliga a escriure, la qual cosa no està malament.
    És trista (o jo la trobo), però molt bonica. Fantàstica la frase: "Però mama, he estat pensant en tu". Una frase senzilla però demoledora.
    Adopto una frase de la cançó, només que una mica "alterada". Jo a la meva mare, que és la meva millor amiga, li diria: si et plau, entén-me, no sé on hagués anat a parar sense tu.

    I cert: encara que ho sembli, els que tenim la paraula autocrítica al nostre vocabulari, amb tot el que comporta, no estem tan bojos...encara que ho sembli pq desentonem.

    ja, ja, quin rotllo he deixat anar!!! Això et passa per no posar límit de caracters en els comentaris!!!

    ResponderEliminar