martes, 17 de octubre de 2017

MERCY NOW-MARY GAUTHIER( i un petit comentari a l´actualitat)



Ahir  ja no va ser un dia  trist. Va ser  el dia de la por,  el dia de la barbàrie. Si avui mateix disposés de fons econòmics  suficients , els de la meva familia marxaríem cap un altre país. Ja no es tracta d´opinions  sobre si independentisme si o  independentisme no. Es tracta de la propia llibertat i mentre governi el PP o arribi a  fer-ho Ciutadans. això no serà possible.Ells només entenen de vassallisme

Us ho diu un que no era independentista i que escriu tranquilament en els dos idiomes que coneix  i estima

Durant  el  cap de semana vaig llegir el que  havia escrit Arsenio Escolar ( un no independentista) conforme  el qual a la  recepció del dia de la Hispanitat ja es deia que dilluns ( ahir) hi haurien dues detencions segures i una  tercera  probable.  També  vaig  veure la cara ahir del bo del Josep Capella dient que ell havia escoltat a algun membre del "Gobierno"  dient que  “ Se les  había de enchiquerar a todos”.

Com a lletrat conec i entenc el  significat de les  frases i de les pròpies paraules  però només prego a Déu que mai em privi de la lucidesa d´entendre el que de  veritat volen  dir.

Els del PP són gent perillosa, pseudo-mafiosos que  fan servir les institucions com els hi plau. Que fan  favors  perque després els siguin tornats en forma d´adhesions als seus deliris. Qui  cregui avui en dia  en la independència del poder judicial és un pobre insensat i un pobre il.lús.

El Rei els va tornar l´altre dia  el que els jutges  li havien perdonat a la seva germaneta (que ara resulta que amb tants assessors era  una pobra esposa enamorada…) I no empresonen al xoriço perque ella no estigui sola.

Els Bancs li han tornat al  favor que els  va fer el Banc d´Espanya en donar per  perduts 40.000 d´ajudes publiques als Bancs intervinguts i que varem pagar tots nosaltres  amb unes  retallades  cruels.. Es tan difícil obligar a aquests  bancs o els que se´ls van quedar a preu de saldo que no reparteixin ni un puto euro de dividends als seus pobrets accionistes fins que no ho hagin tornat tot???? Dins d´aquests desficis….Ningú ha anat a la presó????

Que ningú veu que  quan estan envalentonats els hi surten els seus veritables interiors????  Il.legalitzar partits, atrevir-se a  dir  que aquí s´incita a l´odi a Espanya….., aplaudir l´ús de  la  força, negar les evidències  com alguns  negaven l´holocaust…..

I els jutges  també tornen   favors, o  simplement segueixen la  corda  perque  els  seus  jefes del Consell General del  Poder  Judicial  no els amonestin o el  traslladin a provincies plenes de  gallines ,  com  aquell pobre desgraciat que en un  correu intern va dir que el dia 1 d´octubre   havia  hagut Terrorisme POlicial. JO sóc jutge  i també em cago de por i qui  sap  si també em baixaria els pantalons degradant-me a misèria humana  pel bé de la meva familia  i de la  viabilitat de la  meva hipoteca…

Els empresaris  tampoc  poden anar en contra d´un partit que els  facilita una reforma  laboral en la que només ens falta posar el cul i aprova una amnistia fiscal de tots els diners que tenien fora i que ara es vanaglorien de  ser tant i tant patriotes. Si hem de  tenir  el domicili a La Rioja doncs el tenim i ja està. Que Déu Nostre Senyor beneixi al Sr Montoro. Sempre ens quedarà Panamà

I ahir empresonen per sedició a dos  civils , i en  el fons  están  contents i satisfets,  i molts dels  seus els  critiquen perque encara  no  han tingut prou sang( en falten molts per anar a la trena, diuen)....

Jo no  vull viure en cap país on  hi hagi gent que s´alegri de les  desgràcies dels  altres, de la privació de llibertat , del càstig, de la punició pura i dura.

Últimament dic als  meus  amics que si sabessin lo malament que es passa  amb la quimio teràpia  cap d´ells  tornaria a  fumar  mai més. 

No vull desitjar que a cap dels que  ara estan piulant salvatjades, dels que estan fent comentaris disbarats arreu en les xarxes,  es trobin en el bàndol contrari, que no els peguin  mai, ni els empresonin per pensar diferent, ni els facin mal de  cap  manera. Jo no sóc  tan fill de puta







MISERICORDIA AHORA


Mi padre podría usar un poco de misericordia ahora
Los frutos de su trabajo
Caen y se pudren lentamente en el suelo
Su trabajo está casi terminado
No pasará mucho tiempo y él no va estar a mi  lado
Amo a mi padre, y sé que podría utilizar un poco de misericordia ahora

Mi hermano podría utilizar un poco de misericordia ahora
Él es un extraño a la libertad
Está encadenado a sus temores y dudas
El dolor en que se halla instalado apenas le deja vivir
Amo a mi hermano, y sé que podría utilizar un poco de misericordia ahora

Mi iglesia y mi país podrían utilizar un poco de misericordia ahora
Ambos se están hundiendo en un pozo envenenado
Del que van a  tardar una eternidad en salir
Ellos llevan el peso de sus  respectivos fieles
Que les siguen  hasta el abismo
Yo amo a mi iglesia y el país, y sé que podrían utilizar un poco de misericordia ahora

Todos los seres vivos podría utilizar un poco de misericordia ahora
Sólo la mano de Dios  puede terminar la carrera hacia otra nube
Que tenga la forma  de un hongo
La gente que tiene el poder

harán cualquier cosa para mantener su corona
Me encanta la vida y la vida misma podría utilizar un poco de misericordia ahora

Sí, a todos nos vendría bien un poco de misericordia ahora
Sé que quizás no  nos la merecemos
Pero la necesitamos de todos modos
Estamos en la cuerda floja
colgados entre  el infierno y el mismo  cielo
Cada uno de nosotros podría utilizar un poco de misericordia ahora
Cada uno de nosotros podría utilizar un poco de misericordia ahora
Cada uno de nosotros podría utilizar un poco de misericordia ahora

No hay comentarios:

Publicar un comentario