jueves, 16 de febrero de 2012

And the healing has begun- Van Morrison

Bé comencem a  aprofitar una  mica  el temps. Tinc un nou trasto per rodalies  la nova tablet  Asus Prime que va d´autèntic  vici. Aprofitant la seva  excel.lent  tarja gràfica  estic posant-me  al dia  en  qüestions de cine  una  vegada acabat el meu primer 800 en llibre.
La primera  peli  va ser entre el dilluns a la tarda  i el dimarts al matí  va ser Larry Crowne del Tom Hanks. Una altra pel.lícula  correctament  filmada, decentment interpretada  però de contingut fluixíssim, a  part de poc  creïble.  La  crisi que preten  dibuixar no té  res d´amable.
Entre  dimarts a la  tarda i dimecres al  matí  vaig  veure les dues  hores i mitja de  cinema  més ben parit que he vist  aquest any: Criadas  y Señoras. Un drama americà clàssic , amb una  fotografia i ambientació absolutament espectaculars, primorosament  escrita i  superlativament interpretada( la Bryce Dallas Howard està immensa) . Creieu-me disfrutareu com nens petits.
En un altre ordre  de coses  el bloc s´ha intercionalitzat una  mica. Resulta que una  de les  pàgines  que més  visito  e una  que  es diu "expectingrain.com ". Potser és la pàgina mundial  de  fans de  Dylan més  ben treballada. Donç bé,  els  he enviat un parell de links  d´aquest  bloc perque puguin veure  els  videos de les  cançons del Bob traduïts  al  català-
Fem país joder que ens  esperen quatre  anys duríssims de "centralismo bananero".
Els dos links penjats  han tingut més de  600 visites.. oh yeahhh...
Per últim us  penjo la meva  cançó favorita del Van Morrison. No la tradueixo  perque el més important  ho diu en el títol.-  Té molt  de  significat  per mi. Algun dia  us explicaré perque

No hay comentarios:

Publicar un comentario