viernes, 10 de febrero de 2012

JOHN BROWN, DYLAN I ALTRES PERSONATGES

Avui és un dia que  convida a la  reflexió.

En l´àmbit nacional tot contínua com sempre. Els de  dalt impunes, els de sota putejats.

Després de la pantomima del judici a Francisco Camps on  fins  i tot ell mateix es mofava davant de les càmares, segueix  avui  amb la notícia de la condemna  al jutge Garzón( compte, per unanimitat!!!) respecte les escoltes telefòniques del cas Gürtel.

Jo sóc del parer  de que qualsevol mètode per provar un delicte  greu és vàlid, excepte la tortura. Si som inocents i se´ns ha violat  algun dret que ho paguin, però si realment sóc un criminal????

Continuem  amb el  Consell General del Poder  Judicial  que ha dit respecte el cas Urdangarin que no tots els imputats són iguals  i s´ha posat a  investigar al jutge que instrueix  el  cas. Veritat que ningú en  dubte que el follaprinceses en sortirà indemne.????

Mentretant a la mai ben prou maltractada classe mitjana  ens pugen les retencions( tots  cobrem menys) i ara es depengen  en dir-nos que fotre´ns al carrer serà molt més  fàcil i econòmic pels pobres empresaris que no podran pagar les quotes del club de Polo.

Només dir-los , pel seu consol, que de tant en tant una birra, un frankfurt i unes  braves  és com  tocar el cel amb els dits, això si,  tacats de mostassa.

I per les  afores  tampoc pinta massa bé el tema.

Un catxondo que se sembla al follaprinceses però amb bigotet i parla moro es dedica a bombardejar civils desarmats mentre Rússia i la Xina  tanquen  els  ulls( al que ara li diuen veto)   i compadeixen l´estrés que es passa quan un és el lider.

I L´Iran es dedica a fer joguines d´Urani . I aquí ens  dediquem a  jugar amb trens que xoquen contra les vies mortes( aquell dia , que tenia dentista, em va anar d´una  hora….)

En fi. Tornem al  Dylan que és de les poques coses  amb seny que ens queden. Una dicció “en cascada” perfecta. Una lletra  genial. Una guitarra punxeguda capaç de clavar-se en els pocs que  encara tenen consciència.

No hay comentarios:

Publicar un comentario