domingo, 21 de octubre de 2012

Los Planetas

Seguint el comentari que he fet a la LLuna i a la Carme referent a  cançons amb un polsim de mala hòstia, (http://enricbague.blogspot.com/2011/03/pesadilla-en-el-parque-de-atracciones.html) us en passo  dues més dels Planetas.

A la primera, del seu últim Cd "Una ópera egipcia"  és un fantàstic diàleg de sords entre un "immortal": ( un sobrat que no s´equivoca mai) i una dona que l´engega literalment a la merda i el tio encara ... en fi.

La va escriure el pirat del "J" però la canta la "Bien Querida" que, si no la coneixeu, us la recomano a ulls clucs.

La segona  cançó és una diatriba de "J" contra "les amigues" que poden dinamitar una relació per pura enveja... ( quan diu  " se han reunido catorce o quince locas  y  han decidido tocarme las pelotas"... és divertidissim)

Au! a veure si en teniu prou guapissimes. Que si en voleu més en tinc per donar i per vendre:




Bé, una altra  cosa... Aquesta no té mala llet però m´encanta aquesta cançó de la Bien Querida

4 comentarios:

  1. Codonys, quines cançons!! "J" for president! I la música, quin ritme, quin crescendo, quina fina ironia! La senyora, en canvi, no m'ha agradat tant, però sí el que diu.
    Cobres gaire per llogar la teva discoteca? :D
    Petons!

    ResponderEliminar
  2. La pesadilla en el parque de atracciones em va servir per treure molta mala hòstia de dins fa uns anys. Terapèutica al cent per cent!!

    ResponderEliminar
  3. Moltes gràcies, Enric, per les cançons, pel post... :)

    En música sóc un desastre, ja que no en coneixia cap d'elles i en mala llet també sóc un desastre, perquè m'ho he passat de conya escoltant-les i rient amb la teva idea... o sigui que allò que em pensava que seria UNA SOBREDOSI de mala llet, noi, se m'ha quedat en res...

    Bé, em consolo pensant que tampoc en necessitava tanta... i sempre és millor quedar-se amb els somriures...

    Una abraçada, maco!

    ResponderEliminar
  4. Doncs estic amb la Carme, deu ser que tinc una mala llet "de mel i sucre" i les dosis han de ser més fortes perquè fagin efecte. Encara que potser també que siguin els anys, i parlo per mi ehhh!

    Aferradeta, nin!

    ResponderEliminar