jueves, 6 de junio de 2013

A propòsit d´una mama insuportable- Mother ( Pink Floyd)

Ara que s´apropen els Finals de  Curs i proliferen les  festes  i reunions  escolars vàries seria un bon moment per  cridar, si existissin als Al-Qaeda dels pares gilipolles, aquells  que converteixen en  autèntics monstres psicòtics  als  seus  fills  per ells sempre  perfectes.

En conec  alguns  que m´estan començant a  inflar les pilotes  i espero que Prada  em distribueixi adequadament en els  dos sopars que tinc en deu dies  perque tinc aquell sentiment, que li dec al meu fill, de que la subnormalitat i la idiotesa no han ni poden quedar  impunes.

De tant  callar i entendre-ho tot, i fer veure  que res va amb nosaltres, mireu  com ens  va....

Silvia, mare d´en Marc , si algun dia llegeixes això que  ho dubto, que ho sapigues que una d´  aquestes ets tu.  El meu fill no és un àngel ( alabado sea el Señor O Aleluya). Tothom sap com és el teu nenet. Tothom menys tu

Escolta la  cançó i mira d´entendre alguna cosa joder.



3 comentarios:

  1. Sí, algunes mames poden/podem ser una mica/molt plastes. Jo reivindico més presència del pare (no sé si és el cas d'aquesta Sílvia), alguna idea???
    Enric, més bones cançons sobre el tema: la de John Lennon i la de Police, molt bones totes tres!
    Ànims ;)

    ResponderEliminar
  2. La perfecció només existeix en el cap de les mares. A la realitat els fills són normals i alguns arriben a ser bastant desagradables (n'he conegut uns quants). Per això cal que se'ls enfronti a la realitat. Pren-te til·les. O alguna cosa més forta ;-)

    Endavant les atxes (encara que sigon mudes). I petons, clar.

    ResponderEliminar
  3. Molt bona la cançó i la història és colpidora, la mare del nenet no crec que l'arribés a entendre i encara menys identificar-s'hi. De totes maneres "gràcies a ella" la podem gaudir nosaltres. Els teus fills tenen molta sort, ja hi ha prou nens trencats al món. Una abraçada, Enric!

    ResponderEliminar