viernes, 1 de febrero de 2013

EL LLIBRE DE TOM FROST

Bé... deixeu-me que m´enrotlli una miqueta.

Ahir dijous em  van operar la segona cama de varius. De les nou del  matí  fins les sis de la  tarda amb el cul enlaire. Era el meu destí que tothom, infermeres i metgesses fossin dones... Però a que no endevineu què va ser l´últim que es va despertar????

Total l´alegria de que al final es despertés qui s´havia de despertar m´ha inspirat d´allò més. Avui  porto tota la  tarda escrivint. He fet un Prada del que estic molt orgullós. Perque un Prada no és un poema qualsevol. No és que costin de sortir però si que em costa publicar-los. Són  massa  importants per mi com per poder decebre....

Però alhora he complert , per  fi, el propòsit d´engegar una nova  aventura basada en les cançons del Tom Waits. Aquí només  hi haurà relat+traducció.... Si us interessa aquí teniu l´adreça

elllibredetomfrost.blogspot.es 

I avui hi ha oferta de llençament: Dos  relats i dues traduccions a preu d´una!!!!! jajajaja( ja us he dit que  avui estic que trenco si no fora que tinc no se quants punts i vaig més coix que el geperut de NotreDame pujant a Núria)


Estic molt content d´estar amb tots vosaltres, de veritat!

A tots ( sobretot totes ) els que m´inspireu, moltes, moltes, moltes gràcies.

6 comentarios:

  1. Estàs on fire, m'agrada. Bon cap de setmana!!

    ResponderEliminar
  2. Me alegro de que todo haya sido un éxito y que junto con el despertar del durmiente se despertara en ti la musa inspiradora de poemas tan perfumados.
    Ahora a recuperarse pronto para que puedas acudir al próximo baile.

    Buena idea la del dos por uno para promocionar el libro de Tommy en tu nuevo blog,saco mi bono y lo visitaré con mucho gusto.

    Feliz fin de semana.




    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. tu tienes la tarjeta VIP . Tus compañeras catalanas me trataron como a un rey....
      besos

      Eliminar
  3. No és broma, però estic ben contenta que et recuperis bé, encara que ja saps que aquestes cosetes van de mica en mica.

    Benvingut el teu nou "fill", en sortir d'aquí hi faré un cop d'ull.
    Aferradetes i ànims!

    ResponderEliminar