jueves, 15 de agosto de 2013

Summer Tales-Jinks

Un dia  el Sr Jinks estava sentat en un  bar prenent-se una saludable birra  amb uns bons  berberetxos inundats en salsa Espinaler.

Estava  tan amoinat  perque la punyetera salseta no li fes la  bandera de  japó a la camisa  que  se li va fer tard per anar a  casa, on  feia més de  mitja hora que l´esperaven per sopar

No podia  dir la veritat  ,  primera perque  dir “ vinc del  bar”  està considerat sacríleg ( uf quina mandra buscar si va amb geminada…) .

“Vinc del bar” , sense més , senyors meus,  està penat  directament amb l´infern precedit de  “ terribles  sufrimientos”

Però fins i tot mentint ho tenia  cru. Un anàlisi  ràpid de les opcions que li quedaven  era decebedor. Mireu si no….

-“Vinc de la Biblioteca” :  No Jinks,  no.  La ciencia ficció no t´ha agradat mai

-         “ Es que m´he trobat a un amic”: Mala opció.- Si l´amic  és comú ho comprovarà i si no ho és probablement li caigui malament amb lo qual  has preferit estar amb ell que no venir… és  a  dir. CAGADA.

-         “  m´ he parat en el  caixer”.- no se  com ens  ho fem però sempre estem  amb mil  euros  menys del que  hauríem de  tenir……  amb lo qual ja no hi ha bronca si no dos sol.liloquis molt entretinguts: / - Clar, vuitanta euros de perruqueria /  Clar, cent euros en gimnasos  i massatges ( sort que és un  cagat i no es depila)

-         “Vinc de casa ma  mare”  Uiiiiiiiii tema delicat!!!! Pel principi de reciprocitat les conseqüències  no les trobem  mai  a la superfície. És una càrrega de profunditat , un virus incubat  amb  una setmana  de marge . Si en aquest  temps no hi ha antídot ( sermó paternalista del  sogre) , estàs mort.


En Jinks estava decidit a  dir  que  havia estat   fent gestions   i que  quan li van demanar que comprés una baguette   va haver de  recular un bon tros  amb tanta  mala  pata que  el va despatxar “ la tonta”.

Quan ho va dir el Sr Jinks  va cometre dos  errors que el  van fer confessar la veritat:

El primer  va ser  perdre la mirada    cagant-se  amb tot per  haver descobert la mentida ideal  ( m´he parat un moment a l´agència de  viatges….) Tard Jinks, tard joder.

El segon va ser baixar els ulls  quan va contestar un tímid i poc  creïble “ sol” quan li van preguntar amb  qui s´havia fotut la birra.

Era veritat   però al Sr  Jinks  li  feia una vergonya horrible  reconèixer  que ell no compartia amb ni cristo   deu putos berberetxos a mig euro cadascun.


FI DEL CONTE

Bé , ara és quan  toca  comentar el perquè del video que he escollit .

De fet no n´hi ha  cap d´especial. M´agrada  la Tristan Prettyman ( alias JACA PACA) i trobo el  video  molt xulo ( i pels  homes  que  sapigueu anglès  és el  relat del nostre somni)

D´altra banda comentar-vos  un tros d´una peli  americana que ens va  fer gràcia l´altre dia


“ Els  homes són com les carbasses, les bones  se les emporten i a les que queden els hi buiden el cervell amb una cullereta”


No hay comentarios:

Publicar un comentario