viernes, 13 de julio de 2012

DEXYS

Aquest matí m´he fet el valent i he anat a comprar el pa per posar-hi enmig el gall dindi i el resum fúnebre que abans li deien diari.

Estava dubtós entre agafar la pistola o demanar una mica de sexe com si fos l´última voluntat d´un reu en el corredor de la mort.

Però el meu cap sempre em distreu més del compte i he començat a riure per sota del nas quan  he recordat aquell acudit en el que dos amics estan a la selva i a un d´ells li pica una escurçó a la punta del capullo. El sa  truca al 012  per demanar consell i el metge on line li respon que només pot salvar-lo xuclant-li el verí. El pobre agonitzant li pregunta què li ha dit  l´altre respon: Que t´estàs morint nen, que t´estàs morint.

Amb tot això ja havia fet tard. Descartada  també la pistola perque faria massa remor i costa molt treure la sang del parquet he decidit continuar vivint de la forma més lúdica possible. Devil´s on power...

I ha estat el suplement dels divendres qui m´ha donat una gran alegria , aquella que et dona algú que coincideix amb la teva percepció del que és bo i del que no.

Senyores i senyors no us perdeu un dels discs d´aquest any, una autèntica joia "cool" amb una classe, una qualitat i un estil impropis d´aquests  temps.

Pd. Avui em toca llegir "Plataforma" de Houellebecq i traduir "I´ts all okay " de l´últim i fabtàstic Cd de la Julia Stone-By the horns.
Fins al vespre donç

2 comentarios:

  1. I no podries venir a Barna, a la trobada de blocaires, el diumenge 29? No et cal pistola, lo de pidolar sexe depèn de tu ;), porta la música del sublim Tom Waits i els teus comentaris!
    Vull conèixe't!!
    Escriu-me a l'adreça del perfil del meu bloc, per perfilar-ho (o desdibuixar-ho) ;)

    ResponderEliminar
  2. Quina veu, la de la noia! Aquestos són els Dexys (Midnight Runners), suposo? Oh, genials!

    Que el bon gust no et falti mai amb aquesta colla de m...its que ens prenen els calés de la butxaca!

    ResponderEliminar