lunes, 1 de agosto de 2011

RED RIVER SHORE

Aquesta ja estava traduïda al blog, però com és temps d´estiu i estan de moda les reposicions… jejejeje. Faltava però la música

En Dylan sempre ha explicat  històries. Com a  bon trovador sempre  hi ha un  polsim de poesia, la justa per fer-la màgica.

Aquesta és  una història d´amor  correspòs en el que ella , en un moment determinat, diu que “no”,. “Ves cap a casa i viu una vida tranquila”….

Però  ell, aclaparat, se n´adona que el seu  sacrifici  fa  més  gran el seu amor per ella…., sap que sempre estarà amb ell, que no marxarà mai, faci el que  faci, digui el que  digui, encara que estigui “trapped in the fires of time”( atrapat en els incendis del  temps), guau!, com la canta

L´última estrofa és sublim “ de vegades  sembla que ningú em va arribar a  veure  mai aquí “

Sentir que no passes de llarg, que algú s´atura i pregunta per tu , sentir.-te  observat, cuidat i mimat i que  vegin el teu veritable “jo” és una sort incontestable.

Observeu la gran dicció i musicalitat  cantada de  Dylan. Si feu una mica de memòria veureu no que recordeu apenes  cançons que expliquin històries  i ho facin tant béNo hay comentarios:

Publicar un comentario