jueves, 1 de mayo de 2014

Jason & Amanda


Avui no   traduiré cap  cançó  però us explicaré una  història:

Diu la llegenda  que l´Amanda Shires  va  composar un bon album d´americana que  parlava  de que els coloms( aquí que tot ho tenim més petit li diem pardalets)  al final havien caigut tots  a terra com a metàfora de que la seva relació   s´havia anat literalment a la merda.

És el que els americans (proclius a donar  una portada a qualsevol  desastre)  anomenen com a "rupture album"

En recordo de molt bons  com  el "For Emma  forever ago"  del Bon Iver

Com a  single  va  escollir aquest " Devastate", que sense  el "to" davant es transforma en un imperatiu que  li ordena DEVASTAR.

Mireu quina  estrofa més  wai

When she comes rolling over you like waves, I see the want in you radiate. Why wait for the landfall?
Go on and go, Devastate."

Doncs bé continua la llegenda dient que per allà passava un "muchachote del Norte" que havia  vingut al Sud a beure´s les penes de la seva infame i tremendíssima solitut  . Era un conductor dels camions coneguts com " Drive by truckers", molt famosos allende los mares....

El noi  es va vestir  i enclenxinar de diumenge , va anar a l´Església , i una  veu que no sabia si venia del bourbon o  ves  a saber d´on va  dir-li: nano, ves a produir-li un disc a una nena que toca molt bé.... el violí .

Com que als que manen  mai els  veus,  el nano va pensar: millor  fer-li cas

I ves per on, els tristos i afectadissims  protagonistes de la nostra  història es  van enamorar i casar just uns pocs mesos després.

Ara  van junts a tots els llocs i se´ls veu molt i molt bé.

Moraleja( moralitat pels pijos) Hi han  dues  veritats  immutables a la nostra  vida:

la primera és que la palmaràs  fixe i que no siguis un idiota  perque  està vist  i comprovat que no existeix cap mort  a qui  li hagi servit per quelcom  la moral i les idees de com  haurien de ser les  coses.

La segona és   " A REY MUERTO REY PUESTO"  

i és que estar sol, bé perque et  sents el "más mejor"  i ningú et mereix o   bé perque directament ets  un gilipolles integral ,  és un PUTO ROTLLO.











No hay comentarios:

Publicar un comentario