martes, 30 de agosto de 2011

Matt Berninger i Paul Giamatti

Dues recomancions.-

Després de  tanta merda  televisiva i cinèfil.la que ens  envaeix sense  cap tipus de  mirament , fem un parèntesi i apartem-nos de la  carretera, en el lloc on reposa una petita tribu d´inclassificables i irreductibles supervivents.
La resistència  ha  estat retratada secularment  com  els herois  anti-sistema, en contra de les injustícies, en contra del mal.
Ara els anti-sistema  formen part de la tribu del sistema. Mola seguir la corrent i mola no seguir-la. La gran tribu els  ha acceptat  als dos. A uns els continua atontant i als  altres els deixa berrejar com a nenetes  cridaneres   però inconscientment inofensives, tatuades i amb forats a la pell que els hi ha traspassat el cervell.
Com deia Aristariain : mira  si es  forta i es sent segura  la dreta que fins i tot deixa que  hi hagi  una esquerra,
Els que estan fora del sistema ara són anti-herois, els que tenen un gust i un discurs propi,  alterable quan els donen una opció millor,sensat i basat en el sentit comú, sense marcianades, sense  crueltats assentades en un ego al que s´ atreveixen dir-li personalitat o caràcter. Gent bona que com deia  Machado "cuando hay  vino beben vino y si no agua fresca"....
Qui són els bons? No us ho sabria dir...Ningú pot ser tan pretenciós....
Però sí que puc dir que considero que  actualment, el millor actor que  hi ha es diu Paul Giamatti. La seva composició del Rei Joan a "Templario" és l´única cosa que val la pena de la peli. I ara en tinc dues d´ell per  veure " El Mundo segun Barney"  i "Win win win". Les dues prometen.
Fent un pre-visionat d´aquesta última veig que en els  crèdits finals  surt un tema  inèdit d´un  grup espectacular que es  diu The National. Tothom diu que Eddie Vedder de Pearl Jam és  el millor "cantant " rock de l´actualitat però personalment em decanto pel xorro de veu que  té el Matt Berninger.
Us poso el video. Vosaltres  veureu, vosaltres decidiu.



1 comentario:

  1. tens rao nou. Magnífica veu i piano melòdic. M´ha encantat i no he pogut resistir-me de buscar altres peces. N´he trobat una altra que m´agrada molt: Exile Vilify, de la que ja estic buscant els seus acords per piano.
    El teu company de batalles des de Sant Vicenç dels Horts. JOsep Maria.

    ResponderEliminar