sábado, 3 de septiembre de 2011

un petit comentari

Algun dia comentaré la inquisició a la que ens sotmeten les grans companyies de telefonia. Un simple canvi de companyia d´Adsl m´ha xapat internet com a mínim fins dimecres. Tant se val.. els  feixisites i els dèspotes no podran mai amb mi. És surrealista, de debò.
Però ara estic "en otros menesteres". Transformat en un llagardaix torrat al sol de la Costa Brava, sense  cap més ocupació que  menjar, dormir i llegir... i pensar...
I tot sota un sol de justicia, planificant la nova temporada de feina que comença dilluns 5, els nous projectes(llegir m´incita a  escriure),  cinema del bo, la nova temporada teatral que promet,... nous discos de Tom Waits, Jayhawks.... uf... quina feinada!
I tot això m´agafa en plena  forma. Ja no baixo la mirada, ni la desvio...  tinc els ulls més oberts i, sense ser presumit, diria que  fins i tot seductorament radiants.
Això si que han sigut unes bones vacances. Moltes  gràcies a Prada que s´ha portat com mai, als meus dos nens que són una autèntica delícia de persones i a tots els que m´heu llegit i , d´alguna manera, esteu sempre amb mi.
A la pròxima parada picarem  alt, ni més ni  menys que l´últim Goncourt,,, casi na guaranà.
un petó des de Cala Giverola( Tossa de Mar,  PLaneta Terra)

Pd.- No aneu a veure "lo contrario al amor" que és un rotllo macabeu a no ser que us molin els bombers, el cine  era  com un show de sexy-boys als que no pots tocar el cul( en tot cas espereu que surtin els calendaris  i com a mínim els disfrutareu un any sencer)

No hay comentarios:

Publicar un comentario