domingo, 9 de octubre de 2011

HURRICANE-BOB DYLAN

En el tema "sweetheart like you" Bob Dylan deia " steal a little and they throw you in jail, steal a lot and they make you king". Aquesta frase, escrita al 1983, no pot ser més  actual.

La fascinació per la barbàrie ha existit sempre.Quan aquesta es tinta de sang es converteix  en por  però quan no, es torna una secreta admiració.

El que  ens  han fet els  banquers( no els pobres empleats de  banca que  guanyen un sou prou minso per les brutals presions a les que estan sotmesos) i els especuladors ,  no té nom.

Un es pot qüestionar l´absurd que es guanyar diners  amb hipòtesis, amb cromos, amb fum... Jo no hi he cregut mai. De fet mai he tingut un fons d´inversió perque no sabia què era... ningú sap què era....

El que es  delictiu és jugar amb les cartes  marcades, amb informació privilegiada, amb uns coneixements que desvirtues, manipules i falseges per la  teva pròpia  conveniència. És com si fossis un jugador de póker amb totes les cartes  marcades.  Va haver-hi un temps en el que ningú s´hagués sorprès de que , una vegada descoberta la trampa, t´haguéssin  cosit a trets   en un carreró de  Chicago.-

Però això no passa aquí. Aquí ningú va a la presó per haver fet trampes, per haver-se  fent ric sabent que els teus diners els treies d´algú a  qui feies  més  pobre...

El que  ha succeït és que  han sigut prou llestos. Els lladres no  han robat als lladres sino a tots els  altres. I quan els perjudicats no és un de sol sino tots entra aquella  dita de " mal de  muchos consuelo de  tontos". Bé ara li han posat un altre nom.... CRISI.

La Història de l´Huracà Carter era quan les  injustícies  només perjudicaven a un pobre desgraciat. ELs fills de puta del Bello i el Bradley són uns mariquites comparats  amb alguns tratges d´Hugo Boss que  van a  sopar  cada  divendres a la Via Venetto de Barcelona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario