jueves, 6 de enero de 2011

Green grass-Tom Waits

Sóc un autèntic negat per la pintura o per qualsevol tipus de manualitats(la meva gran amiga Roser i el seu patchwork, quina enveja!).-

Realment admiro a la gent que és capaç de traslladar les seves emocions sense paraules ni versos que les expliquin. Té molt mèrit.

Hi ha molta intel.ligència i sensibilitat menystinguda que fa  que l´artista es torni massa íntim i que  fins i tot s´abandoni perque no només no  pot compartir allò que sent si no que també creu que no té cap necessitat  d´aguantar les mofes, la lleugeresa, la banalitat i la incomprensió del seu cercle més proper, normalment minusvàlids sensorials.

Un artista s´ha de venerar per  simple i senzilla definició.

Anem a  fer un joc . Ara us posaré l´enllaç d´un video d´una cançó del Tom Waits que  canta CIBELLE, un grup minoritari i desconegut. .

A veure si endevineu a què es refereix l´autor quan parla de l´herba verda. És una  cançó d´ amor bellissima  amb un  enfocament molt original  i molt tendre.

Us dono unes quantes pistes  de la lletra amb anglès i tot seguit el video... ja em  direu....

Ah, i si busqueu per  internet, l´Scarlett Johansson també va versionar aquesta cançó del de Beulah, però és una  autèntica i punyetera merda, en canvi la versió del propi Tom en directe a Edimburgh amb una part instrumental només xiulada(silbada) és tremenda-

Green grass
Lay your head where my heart used to be
Hold the earth above me
Lay down in the green grass
Remember when you loved me
Come closer don't be shy
Stand beneath a rainy sky
The moon is over the rise
Think of me as a train goes by
Stand in the shade of me
Things are now made of me
The weather vane will say
It smells like rain today

God took the stars and he tossed them
Can't tell the birds from the blossoms
Don't say good bye to me
Describe the sky to me

No hay comentarios:

Publicar un comentario