lunes, 28 de marzo de 2011

HABITACION ROJA

Ahir a  la tarda vaig estar fent una recopil.lació de les cançons que més m´agraden d´un grup valencià que es  diu La Habitación Roja. Els segueixo fa temps  i realment són boníssims.Si algú vol que li passi el recull que he fet , que m´ho faci saber.
I sempre passa el  mateix.  Aquest matí me´ls he posat desde Calella a la matinada fins Barcelona en el primer dia de martiri…
“No deberías “ és la peça  que més em mola del seu disc “Universal” . Un crescendo fantàstic de guitarres i una lletra que no la desmereix en absolut.
En un moment de la cançó  diu “ serás el rey   de tu  país de ciegos” i  m´ha fet pensar…
Nois, és el que té avorrir-se  a rodalies…
I és veritat, cadascú pot ser  el rei del seu reialme.  Només ha de tancar fronteres  i no deixar que ni res ni ningú el pugui conquerir.
 Quin pal, que sàpigues més que ningú, que  tothom et faci cas, que tots et venerin, que no puguis aprendre de ningú, que cap mortal  tingui la potestad de fotre´t canya i no el desterris de per vida.
El reis i les reines sempre  estan sols i algun dia, cansats de fer el que volen,  se n´adonen que  s´avorreixen .
Si us plau, si  m´estimeu, el dia que em senti  temptat pel poder, treieu tota l´artilleria i comandeu la sedició, la revolta,  el cop d´estat.  Després, com divendres,  anirem a fer unes birres i  aquest soldat ras pagarà la ronda…


No hay comentarios:

Publicar un comentario