martes, 31 de mayo de 2011

AVUI QUE PLOU TORNANT DE RODALIES(¿?)

Feia temps que no escrivia res quan plovia. Potser és casualitat, o potser no. Aquesta sèrie és un estat d`ànim que no té res a veure amb els altres sino amb mi mateix.
Avui no ha estat un bon dia. En un moment  determinat, la sang freda s´ha imposat frontalment a la calenta, però aquesta  última s´ha quedat a  dintre .
 De vegades la immediatesa és necessària però  inconscientment s´activen els mecanismes que em fan actuar així.
 Mimèticament  m´he redreçat als paràmetres que utilitzo sempre.  Optimitzar resultats(massa idealistes tal volta) envers la satisfacció instantània que proposen la pèrdua,  l´orgull i la por.
Quan la fredor és insensible  és detestable, però quan aquesta és un vincle, un vehicle que em porta on crec que he d´estar, es torna complicada de collons.
Per una banda  costa molt que es vegi i per altra perque no la pots explicar. No pots revel.lar la teva estrategia si va en detriment del teu objectiu real.
Per aquest motiu m´he sintetitzat en dues premises bàsiques: la primera i més important és l´auto exigencia exagerada amb mi mateix de ser una bona persona(encara que de vegades no ho sembli) i la segona  és intentar  esbrinar, en detalls , en grans gestes, o en grans  silencis, que els que m´envolten i els que m´importen també ho són.
 A partir d´aquí tot s´hi val, errors inclosos.

AVUI QUE PLOU TORNANT DE RODALIES(¿?)

Puc fer  semblar l´oblit
ser qui creus que pugui ser
o no creure´m quan et dic:
 no som el que diem.

Sé qui sóc aquesta nit,
sóc  tot el  que veig,
allò que puc sentir,
Tot  el  que perdré.

I val la pena seguir,
estimar és el que té,
és inútil fer-ho per mi
si no ho faig per tu,
també.

No hay comentarios:

Publicar un comentario