viernes, 24 de septiembre de 2010

S´ACABAT LA PLUJA

Els que em coneixen  saben que normalment estic de molt bon humor. Que  fins  i tot, si m´esforço,  puc arribar a  ser ,fins i tot, simpàtic.( aquestes  dues  frases  les  ha  escrit l´esperit de la  meva pobreta àvia des del cel. Us prometo que jo no hi he tingut res a veure.).

Simplement ha estat una mala temporada. Però perque entenem que alguna cosa ha estat dolenta és perque  n´ hi ha hagut alguna de bona  amb què poder-la comparar. I a mi , el fet més extraordinari que m´ha  pogut passar és que m´he sentit( i em sento)  estimat, de moltes maneres i amb intensitats diferents. Quin privilegi sentir-ho! No hi ha  res millor, us ho  juro.

Però de vegades  les coses  es compliquen no saps ben bé perquè( la frase correcta era "i ara ve quan la caguem" però s´han de guardar britànicament  les  formes).
Perdó als ofesos i als  ferits(mai vaig voler fer mal a posta).

Gairebé sempre fas mal a les persones que són més importants  per tu i els hi fas mal perque tu també ets molt important  per ells( en cas contrari la  resposta es la indiferència). Per tant es tracta d´un sentiment mutu que passa per un mal moment i que , si tots ens treiem l´orgull , les punyeteres defenses, i sóm una mica pràctics, es pot ( s´ha d´) arreglar. Ens passen poques coses bones a la vida  i les que tenim les hem de conservar.

Sóc un tio que processo lent i fins que no arribo a una conclusió definitiva poden passar, tranquilament,  vint entrades de bloc  i tres poemes inèdits que  reservo  pel "Greatest Hits"( noi, si no hi han inèdits la penya no compra). També  entendreu  que quan un busca un remei a una  enfermetat, es prenen notes , es proven accions- reaccions de molts elements que ha d´anar deixant per escrit( un es  fa gran i per memòria).

Hi ha una catxonda companya  meva, més catalana que en Pompeu, que  de vegades em diu: ai para que m´entra la risa!!!!( Heu vist que bé queda el català  amb el castellà perque després vagin psicòpates volent-los separar?) . Donç bé, quan m´entri la risa us deixaré tranquils una mica. He intentat escriure descollonant-me de riure  i ha estat físicament impossible.

I ademés de bo, guapo i simpàtic( iaia, para  ja!)  m´agrada ballar.

Tanco les llums , m´asseguro que no entri ningú, l´ ipod als cascos, el  Bruce en directe ballant a la foscor, tira el micròfon enrera  i treu a una noia perque balli amb ell


1 comentario:

  1. La iaia des de allà on sigui estarà satifeta, es que les aies som així.

    ResponderEliminar