jueves, 28 de octubre de 2010

Per en Marc

Per en Marc.
A les  7’30 del matí i en calçotets no era el moment  de  parlar però   he  entès tot el que em deies. He trigat una mica més del que  t´he  dit  però aquí està el que  penso ( no sabia  que  eres un  aficionat bloggero).
La categoría de les persones  no es medeix  tant pel que  fan si no moltes  vegades pel que , conscient i deliberadament,  deixen de  fer.   
 Ningú  es  planteja  mai el que hagués passat si la  teva conducta hagués estat una altra, si no haguessis aplanat el camí, si no haguessis  tingut en compte la  situació de l´altre  i les seves  circumstàcies , en detriment del que  tu volies, del que tu demanaves, del que  tu necessitaves. Quan el riu  es  manso tothom s´hi veu  en cor de creuar-lo. Bob  Dylan deia que l´home es un ésser oposat al joc  net, ho vol tot i ho vol tot a la seva  manera.
 Segur que esperaves molt més del que  t´han donat  i això genera  bàsicament tristesa. No pot generar  ràbia  perque no hi ha hagut acció sino manca de perspectiva, de previsió, i sempre  et quedarà  el dubte  si ho han  fet  a posta, egoistament,   o simplement són curts.
En moments de  debilitat  pots haver-li desitjat el mateix  però com diu el dit català , de porcs i de  senyors se´n ve de mena. I tu ets  tot un senyor, un gran senyor.
El dolor  sempre  guanya a la tranquilitat de consciencia i ara   estàs passant per l´infern , però a tu  et vindran temps millors  i tal volta a l´altre li vindran temps difícils, i tu continuaràs  siguent un senyor   i li oferiràs la mà que ara et nega .
Diuen que  bo  vol dir  burro i no és veritat. Bo vol dir bo, i punt.
Ànims  nen!  Mira-ho tot del  cantó positiu,  m´ha  sorprès que m´expliquessis les  teves intimitats i segur que també  t´haurà sorprès la  meva  resposta( ja has vist que  he  estat molt discret). Segur que a partir d´ara serem  més  amics( veus una cosa bona!!!)
Demà ens  tornarem a  pujar a la  bici, ens tornaran a mirar el cul  i tornarem a  riure.  Quan  fem el café  que ens  hem promès  parlarem de la titi de les malles  blaves… arriba…..abajo!!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario