miércoles, 24 de noviembre de 2010

Frases fetes-els altres amics

Em mola  la  gent directa, incisiva, punyent, clara  i meridiana.

En canvi em  posen  molt nerviós  els que no  volen  però  poden  donar  el seu nom a les   coses.

N´hi han que  per dir  quelcom li donen  tantes  voltes que , o bé es maregen ,o bé  s´acaben  perdent ells  mateixos i el que  acaben dient són tonteries  .

Però fins  i tot en   aquest  últim  cas  cal valorar el fet de que, encara que  no l´encertin mai,  com a mínim “ tiren al patito” , per més que  el  tiro rebenti la dentadura al  firaire.

Els més perillosos de  tots ,  els que em fan més por, són els que  callen i s´ho miren tot des de la barrera i que només  surten  quan s´ha de rematar al toro moribund. Aquells que només  juguen si saben que guanyaran  segur.

Tot i que  normalment són gent amb sort, el que desconeixen és que viure és un  simple  joc d´intercanvi, moltes  vegades  injust perque es dona més del que es  rep.  Però al cap i a la fi és un  joc, en el que si no hi entres no  jugues

Personalment el fet d´implicar-me m´ha donat molts disgustos però també he conegut gent molt i molt vàlida de la que n´estic molt orgullós

Em venen a la ment algunes  frases dels desertors, els  altres “amics”.

- No m´hi  vull fotre perque sempre surto escaldat( si realment no t´hi vols fotre aquesta  frase  sobrava i la  sobèrbia amb la que parles  també)

- Ja s´ho faran ( si, si, faran  el que podran però sense la teva comprensió i ajuda, gràcies.)

- No vull saber res( si que ho vull saber, amb pèls i senyals, però sense tenir-hi res a veure)

- Quan estava malament a mi ningú em va ajudar( perque segurament  vas  ser massa  orgullos/a per aceptar/demanar ajuda o perque no t´ho mereixies)

- Són coses de parella( és veritat però de vegades es  necesita un tercer per  fer veure diferents  punts de vista i aclarar l´ofuscació)

- Tothom té els seus problemes( enhorabona si pots solventar tu solet/a els  problemas, però algun dia  no ho podràs  fer, t´ho asseguro, moltes vegades ens  creiem més forts del que realment som)  

No hay comentarios:

Publicar un comentario