domingo, 10 de abril de 2011

INSIDE JOB- Una recomanació amb reportatge gràfic-

Ahir vaig lliurar al matí i em vaig tirar tres horetes a la platja. Ja he estrenat el Mediterrani ... freda de collons... Suposo que  va bé per apretar les pells...jajja.
Per la tarda va tocar recuperar  i vaig fer de gran daddy portant  els nens al Barça( aquesta  vegada van ser tots dos)
Com era de preveure ,a l´autocar, els germans  es  van sentar junts  i van passar del pare...Es duen bé entre ells ´, s´estimen amb bogeria,  i n´estic orgullós.
Total, jo a la meva, i amb el Notebook  a la mà vaig veure un gran documental INSIDE JOB , narrat pel Matt Damon,  que explica la gènesi, desemvolupament i conseqüències de la gran crisi econòmica que estem vivint. És IMPRESCINDIBLE per poder entendre que com una constant a tota la història mundial estem en mans de lladres avariciosos i sobretot, sense  cap mena d´escrúpols.
De vegades penso que és hora que hi hagi una mica de justícia i tots els fills de puta immortals que  fan mal a la  gent  a benefici propi rebin el càstig que es mereixen... en tots els àmbits, personal, social, econòmic i polític. Però el nostre camp de batalla, la terra, els hi és impune, per això  invoquem als Déus que ens han oblidat perque quan es depertin del seu somni profund imparteixin una  mica de justícia....


1 comentario:

  1. Jo acabo de veure el reportatge aquesta nit i he tingut la necessitat de comentar-ho:

    http://miquelindignat.blogspot.com/2011/07/reportatge-inside-job-sobre-la-crisi.html

    ResponderEliminar