martes, 28 de diciembre de 2010

Els propòsits del Sr Jinks

Els propòsits del Sr Jinks
El culet se li havia quedat massa estret i perillava el seu punt d´equilibri. Amb el  netbook a  sobre dels  genolls  semblava  una  gheisa amb problemes d´esfinters.
Havia trigat tres dies  en configurar-lo(perque era un inútil)  i per  primera vegada li sortien unes llumetes que  podía entendre. Content com un nen  amb un ou kínder voltejava l´artilugi com un gòlum,   sense  cap mono  amb els  dits peluts perseguint-lo.
 Cansat de ser una  ONG (organitzacio nacional de gilipolles) havia decidit aprofitar els  migdies, fugir de tarades i cocainòmans laborals, i  apuntar-se a un curs de cuina.
A part  de que  un  sempre  ha d´estar preparat per que  el desterrin, el posava  catxondo imaginar-se amb un davantal( de Custo), el seu culet de gheisa ventilat, agafant el pot de cacauets  ,  fer una pista d´scalextric  sobre  la gran planúria i jugar a les carreres  fins que s´obrissin els boxes.
L´altre  gran objectiu seria  fer la marató. Si era en sis metres quadrats amb refrigeri de teta millor que millor, però si es tenien que córrer 42 km amb calça curta es correrien com  faria en Forrest. De totes les dues maneres tindria els kínder ocupats  i al final l´aplaudirien.    

No hay comentarios:

Publicar un comentario