jueves, 2 de diciembre de 2010

FOTO-GALERIA: EL SR JINKS I LES DONES

Foto-Galeria.- Una nova secció.


Heus aquí una  nova secció.- Com li dic al meu jefe cada vegada que em corregeix : “Esto está mal!!!”… Simplement tracto d´innovar el llenguatge.

D´entrada  no hi hauran fotos. Sóc un inútil tecnològic. Crear-me jo solet el bloc ha estat una  efemèride mundial que  haurien de  recollir els llibres de text. Però no em podreu negar que el nom és molt il.lustratiu de les meves  pretensions.

El títol també té un  punt “vintage”. Em retorna a aquells temps  en els que  visitava les pàgines  web de tots els Museus d´Història Natural, buscant per tot el món fotos de la punyetera costella que ens va treure mama Eva.

Cap d´elles la tenia…..

En fi, per allò de quedar bé( que  en el  fons m´importa un rave) començarem pel burro que va davant, que en  realitat és un mico,  o una mica de les dues coses….


EL SR JINKS I LES DONES

El Sr Jinks és el nom real  del mico( mascle) que va interpretar a la  mona  Xita. Avui en dia la pobra bèstia encara  viu  turmentada per aquella amarga experiència.

Li amagaven els ous  apretant-los amb un cordill al cul. El refrec de les pilotes  li feia unes pessigolles de por i així anava tot el dia fent bots i partint-se el tronc de  riure.

De tant  de  fer de tia només li quedaven dues opcions : o tornar-se com elles( li faltava la predisposició genètica) o bé admetre que  durant tota la seva vida hauria de  conviure amb elles. Per tant era millor estudiar i entrenar-se de valent perque li agradessin totes .

Els seus  estudis antropològics  sobre la  tribu fèmina el van  abduir. Massa teoria  fa perdre sempre la perspectiva del món real. I un “ macho alfa”  si no practica perd  lideratge i es torna comprensiu. Merda.

Aquesta  sempre ha  sigut la gran  disfuncionalitat del Sr Jinks .

Un cos  amb  tots els instints salvatges del mono, hiperbolitzats per herència, però sense  el sex-appeal  del lleó cabró de la manada.

I un cervell  instruït directament per l´enemic.

Coneixeu molts monos que els agradi escriure  sense pretendre que  escriure sigui el martell que  atonti a la ninfa i així  tirar-se-la directament????

En fi, per avui  ja n´hi prou . El Sr Jinks tornarà aviat amb noves  aventures.

Però ara al  nostre amic se li han despertat tots  els  instints primaris  i fa salivera de totes les  seves ànsies carnals.

Primer soparà com un senyor per agafar forces. Després entendrà que li diguin que està  cansada i s´anirà a dormir.

No hay comentarios:

Publicar un comentario