domingo, 26 de diciembre de 2010

Frases fetes.- M´agrada

FRASES FETES: M´AGRADA.

Hem de partir d´una premisa bàsica: Deixant de banda enigmàtiques i raríssimes excepcions, el dret d´escollir és d´elles. Et posen en un aparador i ens  van triant com pollets. Tu si, tu no, ara si , ara no….

A nosaltres només ens queda ser els afortunats en el sorteig, per tant, cap home  pot dir mai que no li ha tocat la loteria. Si ho fa és un mentider i anirà de pet a l´infern, que per això és un pecat capital

He deduït fins  i tot que deu ser un tret genètic . Conec a una dona, bona  persona(frase fatídica) però que objectivament  és el summum de l´antiestètica:  baixeta amb gairebé cent quilos, mig calva, guenya, i sense  cap dot especial per la conversa. Donç bé, quan tots pensàvem  que juntar-la seria un miracle, no va i se´ns despenja la col.lega dient que ha  donat carbasses a un cambrer, segons referències un bon noi(frase fatídica), perque estava gras!!!!( tot i que era més alt i pesava una mica menys que ella).

Per aquest motiu he anat fixant-me amb  frases fèmines  a altres fèmines que a nosaltres  ens toca desxifrar:

Grup xungo

1.- Que maco!:Estàs en el grup dels “convenients”. Reuneixes aptituds suficients per tenir l´honor d´acompanyar-les  i que inicïin la seva colonització. Dependrà del teu treball  si promociones o baixes a segona divisió.

2.- Pobret!.- No tens res a  fer, estàs en els “convenients colonitzats”. En el fons et menyspreen perque saben que poden fer amb tu el que vulguin. T´allarguen l´agonia simplement perque no volen estar soles( sobretot, que les altres no les vegin soles)

3.- És tan bo!  Exactament igual que l´anterior però aquí seran compassives i tindran delicadesa i sensibilitat quan et deixin.

Grup intermig

1.- Què et sembla el meu nòvio?. No ho tenen clar i comença una  ronda de  consultes peculiar… Quants més vots aprovatoris tinguis més dificil ho tindràs. Com que no se´n fien les unes de les altres i com a pluri-neuronals que són  pensaran : Si em diu que si o: a)- em treu del mig per ser una competidora  menys  o b):- et fots i et quedes amb un igual de xungo que el meu  .

2.-  A que és guapo?  Igual que el d´abans però aquí estan més calmades perque  saben  que com a mínim et podran treure a passejar  sense que se´n riguin.

Grup òptim

1.- No sé què li he vist!  Estan putejades perque no  et poden colonitzar. Ets un repte, un objectiu , una obsessió . I cal que  sigueixi  així forever and ever. Normalment es pensen que ho fas perque ets un “espíritu libre”, salvatge i atractiu, quan la majoria de vegades els homes  ho fan  per un simple i elemental  instint de  supervivència  a l´haver estat, en un moment o altre, en el  grup xungo.

2.- M´agrada! Compte, aquestes paraules s´han de pronunciar ben alt i amb les “a” ben definides i marcades com si fossis un pijo de Barçalona. És el màxim a que hom pot aspirar.  Ara són elles les colonitzades i els  hi ha agafat per sorpresa atravessant tot l´entremant enrevessadíssim del seu cervell sense  que ho hagin pogut evitar. Mentirien, traïrien i matarien a qui fos per estar amb tu, sense  fer-se cap pregunta.


No hay comentarios:

Publicar un comentario