lunes, 6 de diciembre de 2010

Foto-Galeria- El Gran Buda

Foto-Galeria: El Gran Buda

Hauré de  ser més  subtil que mai. Si sóc  descobert per la caverna mediàtica les repercusions seran dramàtiques. Ni les  bruixes de  Mcbeth podrien  preveure la catarsi de  tot el clan. Tots els budes en posició de  combat espanten més que la visita dels  sogres.

El Gran Buda  havia estat el Leònides de  tota  una generació; alt, ben plantat  i amb la mateixa capacitat d´auto-critica que un  partit polític  la nit de les eleccions.

Pel Sr Jinks  sempre  havia estat  el seu  heroi. Volia ser  com ell però les seves limitacions eren òbvies.  En qüestió d´alçada  havia arribat a  ser el pívot de l´equip dels gnomos, en el camp agrícola  no havia passat de ser un  enciam desparramat i en l´apartat reflexiu, el Gran Buda  el  va  abandonar a la seva  sort enviant-lo intern  al mateix  col.legi que la Barbie.

Si en els  seus  bons temps la seva  presència causava  la  mateixa  reacció que una  taràntula en  un vestidor de princeses, ara  anava  més perdut que en John Rambo en un congrés de  fil.lologia, i vestit amb tutú.

Els seus excessos l´havien portat a una decadència implacable de la que no era prou conscient . En comptes de  retirar-se plàcidament  a un geriàtric de Florida amb bermudes de quadrets , polo blanc i una  gorra per resguardar-lo de les insolacions mentre jugava al golf, va optar per consumir tota la  benzina que li quedava( se n´havia begut molta)  en diatribes morals contra els altres grans budes, més inútils i ridícules  que el discurs de Nadal del Rei( Ez pada mi un botivo de ozgullo y zatizfazion….ics, ics…)

Tot i que tothom desconfiava de les dades oficials, el Gran Buda  havia  sigut capaç de perpetuar tres vegades la seva peculiar espècie. Els resultats mai van ser els previstos ,sobretot pel lleó, que  li va  sortir mico.

Però ara el Gran Buda es senta  a la trona com un Pare Noel desubicat i ingenu , protegit pels nens als qui va regalar la vida.  

No hay comentarios:

Publicar un comentario