martes, 7 de junio de 2011

M´avorreixo mentre acaben de signar

Avui anem  tard a per tot arreu.... el meu jefe ha arribat tardissim aquesta  tarda per culpa d´un incident bastant heavy a la feina. Hem començat a mig  matí amb una baralla important entre  les fèmines. Millor apartar-se que esquitxaven sang.

Més tard ens  han intentat colar un document fals que implicava una estafa de molts i molts milers d´euros, amb lo qual  hem hagut de trucar als Mossos i s´han muntat un xou important que acabat amb mitja plantilla a comisaria..

Alhora, mentre l´Autoritat estava  per aqui donant voltes  amb pipes y walkyralkys s´ha calat foc  en un pis del pati interior d´illa, quin merder!!!!

Tots els components de la  fraternitat  comencem a mantenir que  tot el que ens està passant des de l´estiu passat  fins  ara  ja no és una casualitat si no que es  deu a que  un puto gafe i/o dimoni, i/o bichooo malo s´ha instal.lat dins i tot està sortint més que malament, una mica  pitjor.

Per aquest motiu, en una  reunió d´urgència del comitè executiu( d´esquenes a la presidència) hem deliberat sobre les possibles solucions a tant traumàtics incidents. La primera proposta  ha estat  clavar creus a les portes de  cada despatx per espantar els malsauguris i la segona  contractar un sicari docte en alls  i/o  bales de plata.

No hi hagut majoria  absoluta així que de moment  haurem de continuar tenint mala sort fins  que  algun dia  algú se l´inflin tant les pilotes que...

1 comentario:

  1. Una solució bona es cridar amb un exorcista pk aquesta bestia que teniu ho necessita,com ho podeu sapiguer que té el dimoni dintre?
    1-PARLA ALTRES LLENGUAS QUE VOSALTRES NO ENTENEU.
    2-TE CANVIS DE PERSONALITAT MULTIPLE.
    3-ESCOLTES COM UNA SEGONA VEU QUE MALMET CONTRA ELS DEMÉS.
    Aquestes son les més evidents.sort companys i que deu us protegeixi.

    ResponderEliminar