sábado, 4 de agosto de 2018

REVISTA D´AGOST - MISERABLES - TOWNES VAN ZANDT

Ahir   va  haver-hi la primera víctima  per l´onada  de  calor. Només importava  la calor, no que el mort fos un "sense  sostre". Cap referència a aquesta última tragèdia.

Quan més t´apropes a la sensibilitat més t´apropes  al dolor. Però quan  la  teva  indiferència  el fas servir d´analgèsic  et tornes  un miserable, un miserable  amb  sort.

Hi han  escriptors que fa  anys  han visionat la destrucció massiva de  totes  les nostres dades bancàries, de propietats, d´accions , de possessions en  general que ens convertiria d´un  sol cop en iguals sobre iguals. Què passaria aleshores?, Què passaria  si  a la inevitable guerra  guanyessin  els  que estan acostumats  a jugar-s´ho tot perque no tenen  res a perdre, si guanyessin els cabrons insensibles de  sempre......

Potser ens  tocaria  viure  al  carrer  perque un manter  amb el que no  vaig ser  massa  amable no em deixa una  habitació, potser la desesperança em fes agafar la botella  i en una espiral d´autodestrucció  carregar-me  totes aquelles  coses que he i m´han estimat alguna vegada.

O simplement un  gir inesperat del temps convertís Europa en una  terra àrida i sense  cap tipus de productivitat. Creieu  que  els pare que va  veure  ofegar-se el seu  fill ens  deixaria entrar a  casa seva?

Hem regirat el siginificat de la paraula  sort  per  convertir-la en un  dret inherent que ens pertany només  per  haver nascut en un lloc i en una època diferent a molts i molts altres.

Però no menystinguem  mai  la  sort, que la  filla de puta aquesta és una cabrona  venjativa  si se l´igonora,

En fi,,,,,,


 De   tant  en  tant gent lúcida com el  Townes Van Zandt ens  torna a una  realitat  de  la que podem haver escapat de ben poc ( i més enllà la  peculiar versió " lliure " que d´aquesta  cançó   va  fer  el Nacho Vegas)






No hay comentarios:

Publicar un comentario